Ilmoittautuminen

 

JaNVon kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan  Hoika- jäsenpalveluohjelman kautta. Ilmoittautumiseen tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen.

Huomioithan, että ilmoittautumisjärjestelmää tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla, joka on  sähköpostiosoitteesi.
Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta

 

JaNVon syyskausi 2019 alkoa ma 2.9. (hydrobic jo ma 26.8.). Ilmoittautuminen alkaa su 25.8. klo 10.00.  Ilmoittautumisohjeet täällä!
Ota ongelmatilanteissa yhteys janvo50@gmail.com.
Voit seurata ilmoittautumistilannetta rekisteröitymättä ryhmäkalenterista

 

 

 

 

Jos olet uusi harrastaja: Aloita ilmoittautuminen rekisteröitymällä oheisesta linkistä:

 
- Alle 18-vuotiaan  voi ilmoittaa vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan tulee ensin  itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi  omien tietojen alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset onnistuvat yksien tunnusten kautta. Alikäyttäjän rekisteröinti löytyy omat tiedot sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi" Sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköposti.  Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Linkki rekisteröintiin.
Linkki Hoika-jäsenpalveluun

 Jos olet osallistunut ryhmiimme aiemmin (vanhat käyttäjät): pääset oheisesta linkistä Hoika-ohjelmaan ilmoittautumaan syys- ja kevätkauden ryhmiin. Voit tarkistaa vapaat paikat 
rikisteröitymättä ryhmäkalenterista.
 

Jos olet unohtanut tunnuksesi, älä rekisteröidy uudelleen. Ohjelma huomaa, jos samanniminen aikoo rekisteröityä uudelleen (alkuvuosina rekisteriin syötettiin pelkkä etunimi, kun se kysyy nyt kaikkia etunimiä.)

(Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet rekisteröitynyt, voit kysyä sitä lähettämällä viestin osoitteseen janvo50@gmail.com)

 

Logokuva on linkki Smartum Saldo - verkkomaksuun.
Sporttipassitunnukset alla olevassa liitteessä.
Linkki edenreidin sivulle