Ilmoittautuminen


Kauden 2021-2022 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa su 22.8. klo 12.00.  Luethan ohjeet huolella, erityisesti lapsen rekisteröinnistä aikuisen alikäyttäjäksi! Katso ongelmatilanteessa ensin kotisivujemme välilehdeltä Seura --> Usein Kysytyt Kysymykset.  Ongelmatilainteissa ota yhteyttä osoitteeseella: janvo50@gmail.com

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu Hoika -jäsenpalveluohjelman kautta. Tarvitset siihen voimassaolevan sähköpostiosoitteen.
Huom. Huoltaja, joka ilmoitat lapsesi jumppaan, lue ensin ohje alempaa!


Vaihe 1: Kirjaudu (jos olet vanha käyttäjä) tai rekisteröidy ja kirjaudu  (uusi käyttäjä) ilmoittautumisohjelmaan.

VANHA KÄYTTÄJÄ (Olet osallistunut aiemmin):

UUSI KÄYTTÄJÄ, rekisteröidy ensin:

-Huomioithan, että Hoikaa tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla, joka on sähköpostiosoitteesi.

-Jos olet unohtanut salasanan, tilaa uusi ilmoittautumisohjelman kautta!

- Alle 18-vuotiaan  voi ilmoittaa vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan tulee ensin  itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi  omien tietojen alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset onnistuvat yksien tunnusten kautta. Alikäyttäjän rekisteröinti löytyy omat tiedot sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi" Sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköposti.  Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Vaihe 2: Valitse ryhmät, jolle haluat tietyn henkilön (valitse nimi listasta) ilmoittaa:

  1. Kirjaudu ohjelmaan ja valitse vasemmalta valikko llmoittautuminen
  2. Valitse sivulla näkyvästä nimilistasta ilmoitettavan nimi (oma tai lapsen). Ohjelma ei hyväksy ikärajojen takia aikuisen nimeä lasten ryhmään, siksi lapsi täytyy rekisteröidä alikäyttäjäksi.
  3. Valitse ryhmälistauksesta ryhmä/ryhmät. Kuhunkin ryhmään tule ilmoittautua erikseen.
  4. Valittuasi ryhmät, klikkaa painiketta laskun hyväksyminen. Voit tulostaa laskun, ohjelma lähettää sen myös ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. (Lähetysosoite on janvo50@gmail.com)
  5. Päätä ilmoittautuminen ja/tai jatka ilmoittamaan seuraava henkilö. Jokaiselle henkilölle muodostuu erillinen lasku.

Vaihe 3. Lasku tulee ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Tarkista, että sähköpostissasi on tilaa ja tarkista myös roskaposti. Maksathan laskun eräpäivään mennessä. Myös muut maksutavat, kuten liikuntasetelit ovat mahdollisia. Niistä lisää kohdassa "Maksut". Mikäli aiot käyttää muuta maksutapaa kuin pankkimaksua, ilmoitathan siitä ystävällisesti vielä laskutukseen janvolaskutus@econopal.fi.