Ilmoittautuminen

JaNVon kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan  Jäsentieto- ilmoittautumisohjelman kautta. Ilmoittautumiseen tarvitset voimassaolevan sähköpostiosoitteen.

Huomioithan, että ilmoittautumisjärjestelmää tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla, joka on  sähköpostiosoitteesi.
Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta!

 

1. Jos olet osallistunut ryhmiimme aiemmin (vanhat käyttäjät),  kirjaudu ohjelmaan  tästä 

os olet unohtanut tunnuksesi, älä rekisteröidy uudelleen. Ohjelma huomaa , jos samanniminen aikoo rekisteröityä uudelleen (alkuvuosina rekisteriin syötettiin pelkkä etunimi, kun se kysyy kaikkia etunimiä.)

(Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet rekisteröitynyt, voit kysyä sitä lähettämällä viestin osoitteseen janvo50@gmail.com)

2.  UUSI KÄYTTÄJÄ  rekisteröidy ohjelmaan  tästä

- Alle 18-vuotiaan  voi ilmoittaa vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan tulee ensin  itse kirjautua käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi  omien tietojen alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset onnistuvat yksien tunnusten kautta. Alikäyttäjän rekisteröinti löytyy omat tiedot sivulta, jossa on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi" Sähköpostiosoitteeksi huoltajan sähköposti.  Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

3. Ilmoittautuminen ryhmään: 

 1)  Kirjaudu ohjelmaan ja valitse vasemmalta  valikko  ilmoittautuminen       

 2) Valitse sivulla näkyvästä nimilistasta ryhmään ilmoitettavan  nimi (oma tai lapsen) . Ohjelma ei hyväksy aikuisen nimeä lasten ryhmään, siksi lapsi täytyy rekisteröidä alikäyttäjäksi.

3)  Valitse ryhmälistauksesta ryhmä/ryhmät . Kuhunkin ryhmään tulee imoittautua erikseen.

4) Valittuasi ryhmät, klikkaa painiketta  laskun hyväksyminen.  Voit tulostaa laskun, ohjelma lähettää sen myös ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

5) Päätä ilmoittautuminen ja/tai jatka ilmoittamaan seuraava henkilö. Jokaiselle henkilölle muodostuu erillinen lasku.

Jos ilmoittautumisen jälkeen haluat perua ilmoittautumisesi, lähetä sähköpostia osoitteeseen janvo50@gmail.com.

Maksamattomasta laskusta lähtetään sähköinen muistutus kaksi viikkoa eräpäivän jälkeen, tämän jälkeen llähetetttäviin paperisiin muistutuksiin lisätään laskutuslisä 5€. 

Ota laskutukseen liittyvissä asioissa yhteyttä osoitteella  janvo50@gmail.com.

  

 

-