Tuntikuvaukset

Lavis- lavatanssijumppa® 

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. LAVIS-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä LAVISta harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

Hydrobic® 

Hydrobic on hauskaa ja monipuolista aerobic-tyylistä vesiliikuntaa vedessä kaikenikäisille, kokoisille ja kuntoisille liikunnan ystäville. Hydrobic- tunnilla voidaan liikkua sekä matalassa vedessä pohjakosketuksella että syvässä vedessä kelluntavyön avulla reippaan musiikin tahdissa. usein altaassa käytetään erilaisia apuvälineitä tukemaan ja tehostamaan liikkeitä. Hydrobic antaa hyväkuntoiselle uuden ja haastavat elementin liikkua. Aloittelijalle laji on turvallinen tapa aloittaa kuntoilu. Hyvä uimataito ei ole välttämätön, vähän arempikin jumppaaja pystyy suorittamaan liikkeitä matalassa vedessä vaikkapa kelluntavyön tukemana. Hydrobic sopii myös hyvin esim. reumaatikoille tai ylipainoisille, koska vesi kelluttavana elementtinä ei kohdista niin kovaa rasitusta nivelille kuin kuivan maan jumpassa saattaa käydä.