Kesäryhmät 2020

Kesäjumppa 7-10 -vuotialle (1.6.-5.8.) Kiuaskalliolla

Lasten kesäjumpassa liikutaan yhdessä koko kesä, 2 kertaa viikossa! Kesäjumppa pitää sisällään mm. ulkoilua, leikkejä, perusvoimistelua ja joukkuevoimistelun lajitekniikkaa, akrobatiaa ja välinevoimistelua. Ryhmä toteutuu pääsääntöisesti ulkona, huonolla säällä Kuplan sisätiloissa. Tarkempi ohjelma anneaan ensimmäisellä viikolla jumpassa. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen Kuplan pihalla. Mukaan säähän sopivat vaatteet ja vesipullo.Ryhmä toteutuu, jos on vähintään 6 osallistujaa. 

Hinta: 40€/koko kesä

2 ohjaajaa vuorollaan ( Janina, Milja, Eveliina ja Julia)

ma 17-18

ke17-18 

Kesäjumppa yli 10-vuotiaille (2.6.-6.8.) Kiuaskalliolla

Lasten kesäjumpassa liikutaan yhdessä koko kesä, 2 kertaa viikossa! Kesäjumppa pitää sisällään mm. ulkoilua, leikkejä, perusvoimistelua ja joukkuevoimistelun lajitekniikkaa, akrobatiaa ja välinevoimistelua. Ryhmä toteutuu pääsääntöisesti ulkona, huonolla säällä Kuplan sisätiloissa. Tarkempi ohjelma anneaan ensimmäisellä viikolla jumpassa. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen Kuplan pihalla.Mukaan säähän sopivat vaatteet ja vesipullo. Ryhmä toteutuu, jos on vähintään 6 osallistujaa

Hinta: 40€ / koko kesä

2-3 ohjaajaa vuorollaan (Alina, Emilia, Tiia, Reetta ja Sofia)

ti klo 16.-18:00 

to klo 16-17:30 

Ilmoittautuminen lasten kesäjumppiin aukeaa Hoikassa to 28.5. klo 9:00!
Juoksukoulu 

Miten voit saada lenkkeilystä enemmän irti? Kuinka suunnitella kehittävä harjoitusohjelma? Millainen on hyvä juoksutekniikka ja miten voisit välttyä vammoilta? Kesäkuun  4-osainen juoksukoulu on  teho-ohjaus lenkkeilyyn ja juoksuun! 

Ryhmä sopii monentasoiselle ja -ikäiselle. Mikäli jaksat kävellä tunnin verran, pystyt osallistumaan. Ryhmä eriytyy lenkiosuuksilla, joten kovempikuntoiset saavat myös hyödyllisen harjoituksen. Harjoitusten aikana opastetaan tärkeimpiä juttuja, joita lekkeilyssä kannattaa ottaa huomioon ja samalla tehdään yhdessä tehokkaita harjoituksia. Tervetuloa innostumaan ja oppimaan!

Ryhmä kokoontuu 4 kertaa kesäkuussa:

Ma 1.6., 8.6., 15.6. ja 22.6. 

Kesto 2h, klo 18-20.

Paikka: Kiuaskallion parkkipaikka, sateella Kuplahallin sisätiloissa.

Hinta: 30€

Ohjaaja: Joni Hulkko

Ilmoittautuminen aukeaa ma 25.5. klo 9:00 jäsenrekisterin kautta!

(minimi osallistujamäärä 6hlö jotta ryhmä toteutuu)
Lavis- lavatanssijumppa®

LAVIS-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, LAVIKSESSA tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

LAVIS-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan. LAVIS-lavatanssijumppa tempaa mukaansa hyvin erityyppisiä ihmisiä. Yhteisenä nimittäjänä LAVISta harrastavilla ihmisillä on irrottelun ja hauskanpidon halu sekä erilaisen elämysten hakeminen arkisten asioiden rinnalle.

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa kesän aikana:

Torstaisin 4.6.-30.7.2020 (ei 18.6.) klo 18-18:50

Paikka: Iloniemi

Hinta: 5€/kerta (maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä)

Ohjaaja: Katja Luhtanen

Ei vaadi etukäteen ilmoittautumista.