JaNVon harjoitukset on peruttu 14.4. saakka.

13.3.2020

Hallituksen ja Voimisteluliiton suosituksen mukaan (16.3.), JaNVon harjoitukset tauolla 14.4. saakka!

JaNVon tiedote  13.3. 2020

 

Suomen hallitus linjasi torstaina 12.3. koronaviruksen hillitsemiseksi tehtävät toimenpiteet. Hallituksen linjausten mukaisesti kaikki kevään yli 500 hengen yleisötilaisuudet, myös voimistelukilpailut ja tapahtumat, perutaan toukokuun loppuun saakka.

 

Voimisteluliiton  päätöksen  mukaan  kaikki voimistelun kilpailut, tapahtumat ja leirit on peruttu pääsiäiseen (14.4.2020) saakka. Voimisteluliitto seuraa ja arvioi tilannetta ja viranomaistiedotusta säännöllisesti. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan seuroille ja voimistelu.fi sivustolla välittömästi.

 

Jalasjärven Naisvoimistelijat noudattaa liiton ohjeistusta eli tapahtumia ei järjestetä ja kaikkien ryhmien harjoitukset perutaan ainakin 29.3. saakka.

 

Koronavirustilanteen vaikuttaessa kilpailu- ja tapahtumajärjestelyihin Voimisteluliitto linjaa seuraavaa:

  • Lisenssimaksuja kuluvalta lisenssikaudelta ei palauteta.
  • Mikäli kilpailua on mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan perumisen sijaan, on se suositeltavaa. Siirto koordinoidaan lajipäällikön tai tapahtumavastaavan kanssa.
  • Peruuntuneiden kilpailujen ja tapahtumien osalta noudatetaan kilpailukutsuissa mainittuja peruutusehtoja. Jo maksetuilla osallistumis- ja ilmoittautumismaksuilla katetaan järjestävälle taholle peruutuksesta aiheutuvia kuluja, mutta mikäli kuluja ei ole syntynyt, suositellaan jo maksettujen osallistumis- ja ilmoittautumismaksujen palautusta.

 

Seuraamme Voimisteluliiton, Olympiakomitean ja viranomaisten ohjeistusta jatkuvasti ja päivitämme epidemiatilanteen mukaan ohjeistusta ja tiedotamme siitä ryhmiä  nettisivulla ja WhatsApp-ryhmien kautta.