Lukuvuosi 2021-2022

9.1.2022

Kevätkausi alkaa 10. 1.

 Kevätkausi alkaa ma 10. 1.  seuraavia ohjeita noudattaen:

Kurikan kaupungin OHJEISTUS LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÄJILLE  7. 1. 2022.

(viitaten Aluehallintoviraston 4.1.2022 antamaan päätökseen)


-          Harrastustoimintaa voidaan jatkaa, jos toiminnassa voidaan noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

-          Harrastustoiminnassa suositellaan noudattamaan Aluehallintoviraston kahdenkymmenen (20) hengen kokoontumisrajoituksia.

-          Rajoitukset eivät koske yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1- divisioonatason kilpailu- ja harjoittelutoimintaa.

-          Lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt huomioiden.

-          Ottelut ja turnaustoiminta suositellaan järjestettävän ilman yleisöä.

-          Harrastustoimintaan ja harjoituksiin saa osallistua vain täysin oireettomana.

-          Tilan käyttäjien on huolehdittava tehostetusti käsien pesusta.

-          Pidä turvavälit ja vältä lähikontakteja.

-          Ryhmän vetäjät huolehtivat oman ryhmänsä toiminnasta ja turvavälisuosituksista.

-          Maskia tulee käyttää yhteisissä tiloissa (katsomo, aula, pukuhuonetilat) liikuttaessa sekä mahdollisuuksien mukaan tiloissa harjoitellessa/ liikkuessa.

-          Harjoitusvuorojen aikana saavat olla paikalla vain harjoituksiin osallistuvat sekä välttämättömät valmennushenkilöt. Lasten huoltajia tai muuta yleisöä ei saa olla paikalla vuoron aikana. Pukuhuoneissa tulee välttää ryhmien kohtaamista harjoitusryhmien vaihtuessa.

-          Jokainen käyttäjä tulee liikuntahallille tai muuhun liikuntatilaan vasta, kun oma harjoitusvuoro alkaa. Ylimääräistä oleskelua liikuntapaikoilla tulee välttää.

-          Harjoitustilojen käyttäjät sitoutuvat yhdessä vastuulliseen toimintaan, jotta voimme taata turvalliset harjoitusolosuhteet.