Seuran COVID-19 ohjeistus

4.11.2020


Jo aikaisemmin annetut hygieniaohjeistukset ovat edelleen voimasssa:

-         Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.

-         Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat,             tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.

-         Saavu tunneille valmiiksi treenivaatteissa ja juomapullo valmiiksi täytettynä vain hieman ennen tunnin alkua.              Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua.

-         Mikäli lapsi osaa toimia pukuhuoneissa itsenäisesti, on suotavaa että aikuinen ei tule mukana pukutiloihin                   (poikkeuksena sovittu pukuhuonevuorolainen).

-         Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla               olijoihin. 

-         Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.

-         Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi                toisille.

-         Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien               lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

-         Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas               seuramme toimintaan. 

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja muilla jäsenillemme turvallisen tavan nauttia taas harrastusten ja liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Mikäli sinulla on todettu koronavirustartunta ja olet ollut seuran toiminnassa mukana, pyydämme ilmoittamaan asiasta myös meille.

Ota yhteyttä tarvittaessa seuraamme sähköpostitse: janvo50@gmail.com