Seuravaatteiden jakopäivä ma 16.11!

15.11.2020

PÄIVITYS:

Seuravaatteet ovat vihdoin saapuneet! Niitä jaettiin perjantaina 13.11. ja seuraava jakopäivä on maanantai 16.11. klo 17:45-18:15 Koulukeskuksen pukkarikäytävällä. Mikäli et itse pääse paikalle, pyydäthän jonkun muun hakemaan tilauksesi.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuravaatetilaus on auki 14.-30.9. ! Nettikauppaan pääsee silloin allaolevasta linkistä ja syöttämällä sinne koodin, joka on toimitettu jäsenille etukäteen sähköpostitse. (Jos et ole saanut koodia, kysy sitä joukkueesi vanhempainvastaavalta tai seuran johtokunnalta sähköpostilla janvo50@gmail.com). Koodilla saat seura-alennuksen. Seuravaatteiden hinnat näet myös linkistä syöttämällä koodin. Voit tilata halutessasi muitakin Piruetin tuotteita, ja saat niistä -10% alennuksen.

Klikkaa linkkiä päästäksesi Piruetin nettikauppaan:
https://www.piruetti.fi/seurat/jalasjarven-nv


Jalasjärven Naisvoimistelijoiden yhtenäinen seura-asu koostuu seuraavista Piruetin tuotteista: Tummansininen takki ja pinkki toppi JaNVon logoilla painatettuina. Lisäksi mustat narupunttihousut ja trikoohousut. Voit käydä katsomassa kuvat vaatteista kotisivuiltamme kohdasta: Seura--> seuravaatteet. Yhtenäinen seura-asu edustaa jäseniämme meillä ja muulla, niin treeneissä kuin kisoissa! Myös kannatusjoukoille voi tilata tuotteita. Tilauksien arvioitu toimitusaika on viikolla 45 ja jokainen noutaa omansa seuran johtokunnalta myöhemmin ilmoitettuna päivänä. Jos teet perheeseenne useampia tilauksia, huolehdithan että haet kaikki nimelläsi tehdyt tilaukset. 
Seuravaatetilaus on auki kerran vuodessa, joten laita nämä tärkeät päivämäärät kalenteriisi! 
Mikäli aiot tilata esimerkiksi yhden seuravaatteen, kannattaa silloin valita näistä logolla painatettu lämmittelytakki. 
Yhteistyökumppanina toimiii Piruetti. 

Käy katsomassa kuvat seuravaatteista linkistä:

https://www.janvo.fi/seura/seuravaatteet/